New Yorker gulve – stilrene og moderne gulve

Få et industrielt og tidløst gulvdesign

Drømmer du om at få et New Yorker gulv, der kan pryde dit hjem eller dine firmalokaler med et råt og industrielt udtryk? Hos Willert Multiservice har vi specialiseret os i at lave gulve i New Yorker-stilen, og vi kan derfor hjælpe med at bringe det urbane og tidløse design ind i dit eget hjem eller på din arbejdsplads.

Vi kan hjælpe dig med at lægge et smart og holdbart New Yorker gulv, hvis du eksempelvis bor i Sønderborg, Haderslev eller et andet sted heromkring. Vi holder nemlig selv til på Als og kører med glæde ud til private husejere og erhvervskunder i et stort område. Ønsker du at få lavet et gulv i New Yorker-udtrykket, kommer vi også gerne forbi dig.

Hvorfor vælge et New Yorker gulv?

New Yorker gulve er kendte for sit betonlook, der giver rummet et minimalistisk udtryk. Det er et ideelt valg for både boliger og erhvervslokaler, hvor man ønsker at skabe et moderne og industrielt design. Gulvtypen kombinerer robusthed og elegance og giver ethvert rum en følelse af åbenhed og lys. Hos Willert Multiservice laver vi New Yorker gulve med microcement, der er et særligt stærkt og godt materiale til netop disse gulve.

​Udover det flotte design, kan du med New Yorker gulve nyde godt af utroligt slidstærke gulve, der modstår daglig brug, hvilket gør dem ideelle til både hjem og arbejdspladser. Gulvene kræver desuden minimal vedligeholdelse, og en simpel rengøring er ofte alt, hvad der er brug for til at holde gulvet i topform.

Få et tilbud på dit drømmegulv i dag

Er du interesseret i at forvandle dit rum med et New Yorker gulv? Så kontakt os for at få en uforpligtende snak om dine ønsker og et tilbud på dit drømmegulv.

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2