Mandskabsudlejning til mange forskelligartede opgaver

Udlejning af mandskab til private og erhverv

Har du brug for en hjælpende hånd til dit tømrer-, murer-, maler- eller havearbejde? Uanset om du er privatperson eller erhvervskunde har du mulighed for at benytte dig af vores mandskabsudlejning. Hos Willert Multiservice har vi både erfaringen og kompetencerne til at udføre mange forskelligartede opgaver for vores kunder, og derfor kan vi med stor sandsynlighed også hjælpe dig med lige netop din.

Vi tilbyder blandt andet mandskabsudlejning i Augustenborg, Sønderborg og på resten af Als, mens vi også kører til både Haderslev og det resterende Syd- og Sønderjylland.

Hvilke opgaver kan du leje vores mandskab til?

Der er mange forskellige opgaver, som du med fordel kan vælge at leje vores mandskab til. Det kan for eksempel være, at du har brug for en hjælpende hånd til:

  • Murerarbejde
  • Vinterbekæmpelse
  • Entreprenør

  • Flytning
  • Tømning af dødsbo​

Uanset hvilken opgave vi skal hjælpe dig med, udfører vi altid vores arbejde med fokus på kvalitet, ordentlighed og troværdighed. Du kan med andre ord altid regne med os, når du benytter dig af vores mandskabsudlejning.

Vi kommer også selv med det værktøj, som vi skal bruge til arbejdet, ligesom vi rydder pænt op efter os selv, når vi er færdige.​​

Vi tilbyder mulighed for leje af arbejdskraft på timebasis

Det kan være svært på forhånd at vide, hvor lang tid du har brug for at leje en arbejdsmand. Vi tilbyder derfor leje af arbejdsmand på timebasis, hvis du foretrækker det. Der skal dog være tale om en opgave på minimum fire timers arbejde.

Ellers beregner vi selvfølgelig også gerne en samlet pris til dig, så du på forhånd ved, hvor meget din opgave kommer til at koste dig.

Kontakt os og hør mere om vores mandskabsudlejning

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores mandskabsudlejning, vores priser eller vores arbejdsområder.

Vi står altid klar med en hjælpende hånd, et flot resultat og en god service i forbindelse med vores udlejning af arbejdskraft.

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2