Vi lægger microcement til et væld af formål

Få løst din opgave med stor ekspertise

Er du på udkig efter en holdbar og stilfuld løsning til dine gulve, vægge eller til hele badeværelset? Microcement tilbyder en unik blanding af holdbarhed og stilfulde udtryk, der kan forvandle ethvert rum. Med en bred vifte af anvendelsesmuligheder er microcement ideelt for både private boliger og erhvervsbygninger – og hos Willert Multiservice har vi en stor ekspertise inden for løsninger i microcement.

Vi kan derfor komme forbi og hjælpe dig, hvis du ønsker at få sat microcement op et sted i dit hjem eller i en erhvervsbygning. Det gør vi i et større område i Sønderjylland, herunder Haderslev, Als og Sønderborg. Skal vi også komme og hjælpe dig?

Hvad tilbyder vi inden for microcement?

Vores arbejde microcement kan tilpasses mange forskellige formål og derfor også netop dine behov. Uanset hvad du søger, har vi kompetencerne til at levere resultater, der indfrier dine forventninger. Vi kan således eksempelvis hjælpe med:

  • ​Microcement til badeværelset
  • Microcement gulve
  • ​Microcement vægge
  • ​​Microcement i køkkenet
  • ​Microcement over fliser
  • ​Og meget andet

Vores hold af erfarne fagfolk anvender kun de bedste materialer og nyeste teknikker for at sikre, at du får et flot og holdbart resultat. Dertil rådgiver vi dig gerne om de mange fordele ved microcement, så du er velinformeret om, hvad du kan forvente af vores arbejde.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om microcements store anvendelsespotentiale? Eller vil du have et tilbud på netop din opgave? Kontakt os i dag og få en god snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller få en pris på den løsning med microcement, du drømmer om.

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2