Vi laver microcement vægge ud fra dine ønsker

Få lavet en væg der passer til din bolig

Overvejer du at igangsætte en kosmetisk renovering af dit hjem med fokus på at skabe et mere moderne udtryk, der kan tilpasses dine personlige præferencer? Så kan vægge i microcement meget vel være den helt rigtige løsning – og hos Willert Multiservice hjælper vi dig gerne med det. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af opgaver i microcement, herunder vægge med utroligt flotte resultater.

Vi kører ud til kunder på Als samt i det øvrige Sønderjylland, eksempelvis Haderslev og Sønderborg, som ønsker at få lavet en eller flere vægge i microcement. Vi hjælper både private husejere og erhvervskunder, og vi kan tage hånd om alt fra en enkelt væg til samtlige vægge i en hel bygning med samme ekspertise og omhu.

Derfor skal du få lavet en væg i microcement

Microcement er et byggemateriale, der bliver mere og mere populært i både danskeres hjem og erhvervsbygninger. Cementtypen er også utroligt holdbar, og den kombinerer et moderne udtryk med en stor funktionalitet. Dertil kan microcement vægge laves i et stort udvalg af farver og udtryk, hvorfor det også er muligt selv at tilpasse det endelige udseende, så det passer præcist til det ønskede resultat og den øvrige indretning.

​Ønsker du, at det industrielle, rå og moderne udtryk, som microcement vægge bidrager med, kommer ind i din bygning, så kan vi hjælpe dig med opgaven. Vi kan lave vægge i microcement på badeværelser, i køkkener, dagligstuer, kontorlokaler og alle andre steder, hvor du kunne få lyst til det. Med vores solide erfaring og store faglige viden er opgaven i sikre hænder lige her hos os.

Ring eller skriv til os hvis du vil høre om dine muligheder

Mulighederne med microcement vægge er mange, og hvis du ønsker at høre mere om dem, så kan du altid kontakte os ved at ringe til os eller skrive en mail. Du kan også benytte dig af kontaktformularen her på hjemmesiden, og så vender vi tilbage til dig med et tilbud på din opgave hurtigst muligt.

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2