Gulve i microcement lægges med kvalitet

Vi hjælper dig med et moderne og holdbart gulv

Er du træt af at have kedelige og traditionelle gulve? Flere og flere vælger at få lagt et gulv i microcement, og med det moderne, industrielle udtryk gulvene tilbyder, forstår vi det udmærket godt. Derfor tilbyder vi hos Willert Multiservice også lægning af gulve i microcement, hvis du ønsker at få et stilrent og holdbart gulv enten i dit hjem eller dine erhvervslokaler.

Vi har base på Als, hvorfra vi kører ud og laver gulve i microcement for kunder i hele det sønderjyske. Vi kommer derfor også gerne forbi dig, hvis du har brug for hjælp i Sønderborg, Haderslev eller en lignende by her i området.

Fordele ved gulve i microcement

Dre er flere fordele ved gulve i microcement, der kan være årsag til den stigende popularitet. Først og fremmest er mange glade for det rustikke og stilfulde udtryk, som microcement tilbyder. Dertil kan materialet tilpasses i forskellige farver og overfladebehandlinger, der gør det muligt at skabe et gulv, som passer perfekt ind i omgivelserne og indretningsstilen.

Microcement gulve handler dog ikke kun om udseende. Gulvtypen er nemlig også utroligt slidstærk og holdbar, og det er derfor også et praktisk valg. Dertil er gulvene helt fugefri, hvilket betyder, at det kræver en minimal indsats at vedligeholde og rengøre gulvene. Dette gør dem oplagte i industribygninger, men også andre former for erhvervslokaler såvel som private hjem.

Vil du have lavet et microcement gulv? Kontakt os i dag!

Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for selv at vælge, hvordan dit nye gulv i microcement skal se ud? Eller vil du have en pris på at få lavet netop det gulv, du ønsker? 

Kontakt os i dag og få svar på alle dine spørgsmål – og et godt tilbud på at få lavet et microcement gulv.

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2