Anlægsgartner tager kyndigt hånd om din have

Få professionel hjælp til alt inden for haveservice

Trænger haven til en kærlig hånd, men har du ikke overskuddet eller tiden til det? Hvis ja, så er du kommet til det hele rigtige sted. Hos Willert Multiservice finder du en professionel anlægsgartner, som tilbyder alt inden for have- og anlægsarbejde.


Imens vi passer din have, kan du bruge din tid på andre af hverdagens gøremål som afslapning, indkøb eller hygge sammen med familien. Så sørger vi for at få din have til at stråle, så du kan benytte den året rundt. Vi kan sende en anlægsgartner ud for at hjælpe med din opgave i et stort område, herunder i Sønderborg, Haderslev og på hele Als.


Hvad indebærer haveservice og anlægsarbejde hos os?

Alt vores personale har mange års erfaring inden for havebranchen, og vi lægger alle en stor ære i at udføre et professionelt stykke arbejde, som lever fuldt ud op til vores kunders forventninger.


Vi udfører havearbejde året rundt uanset vind og vejr. Vi tilbyder alt fra græsslåning af din græsplæne til rensning af dine tagrender, og vi tør godt sige, at der ikke findes den opgave inden for haveservice, som vi ikke kan klare.

Vi tilbyder alt inden for:

  • Græsklipning
  • Hækklipning
  • Træfældning
  • Beskæring
  • Anlæg af nyt græsareal
  • Fjernelse træstubbe
  • Rive hæk op
  • Plante ny hæk
  • Og meget mere

Vi kan desuden tilbyde græs- & hækklipning som abonnementsløsning, hvor vi kommer tilbage og vedligeholder det flotte resultat på et fast aftalt tidspunkt.


Kontakt din anlægsgartner og få hjælp til havearbejdet

Skal du have hjælp til at pleje din have eller måske varetage et større anlægsprojekt derhjemme? Så kontakt Willert Multiservice – din lokale anlægsgartner – i dag og få et tilbud på din konkrete opgave.

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2

-->