Få den bedste flisebelægning til dit projekt

20% rabat på dit næste projekt via vores prisberegner​!

Vi hjælper dig med at få et flot og holdbart resultat

Står du med brug for professionel hjælp til at lægge en ny flisebelægning derhjemme? Hos Willert Multiservice er vi specialister inden for flisebelægning, og vi kan derfor sikre, at dit projekt bliver udført til perfektion, uanset om det er hjemme i din private have eller på din arbejdsplads, i Sønderborg, Haderslev eller på Als.


Vi forstår vigtigheden af kvalitet og pålidelighed, og vores engagement i dit projekt afspejles i vores håndværk. Du kan derfor roligt overlade arbejdet til os og forvente et resultat, der er lige så flot, som det er stærkt og langtidsholdbart.


Hvad tilbyder vi inden for flisebelægning?

Vores tjenester inden for flisebelægning er omfattende. Vi tilbyder løsninger, der er skræddersyet til dine behov, og sørger for, at hvert projekt bliver gennemført med den største opmærksomhed på detaljer. Vi forstår, at hvert projekt er unikt, og vi behandler det som sådan.


Vi tilbyder bl.a. følgende flisebelægninger:

  • Indkørsel
  • Fliseterrasse
  • Stier
  • Og meget mere

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine behov og forventninger, og vi sikrer, at disse bliver opfyldt til fulde. Vi adresserer alle dine bekymringer og spørgsmål, og har stor fokus på pålidelighed, fleksibilitet og engagement, hvilket gør os til det oplagte valg for din flisebelægning. Vi er her for at gøre din hverdag mere overskuelig, og vi stopper ikke, før du er fuldt ud tilfreds.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud!

Kunne du tænke dig en pris på din opgave med en ny flisebelægning? Så kan du benytte dig af vores prisberegner her på siden. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi er klar til at tage fat på dit projekt, uanset omfang eller kompleksitet. Lad os sammen skabe noget smukt og holdbart, der vil glæde dig i mange år fremover.​

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2