Professionel maler til opgaver for private og erhverv

Står du med en maleropgave du mangler hjælp til?

Leder du efter en maler, der kan hjælpe dig med at forny dit hjem eller bringe noget ekstra til dine kontorlokaler? Hos Willert Multiservice hjælper vi med et bredt udvalg af malerarbejde for både private husejere og erhvervskunder. Vi hjælper dig gerne med at finde den rette sammensætning af farver, så du kan få skabt det udtryk, du ønsker.

Vi holder til på Als, hvorfra vi kører ud til opgaver i hele Syd- og Sønderjylland, eksempelvis i Haderslev og Sønderborg. Skal du bruge en maler, der kan puste lidt friskhed og nyt liv ind i dine vægge her i området, så kommer vi gerne forbi og hjælper dig.

Vi hjælper dig med hele opgaven

Vi ønsker at levere en god og imødekommende service for alle vores kunder. Derfor kan vi også tage hånd om hele maleropgaven for dig. Det betyder, at vi gerne fjerner det gamle tapet, spartler væggen og sætter nyt tapet op – før vi går i gang med maling af vægge, vinduer, karme, lofter og meget andet.

Med mange års erfaring med at varetage forskellige former for malerarbejde har vi oparbejdet et kyndigt øje for detaljen. Det betyder også, at vi gerne hjælpe dig med inspiration i forhold til farvevalg, hvis du ønsker det. Her kan vores maler tage et inspirationsmodul med ud til opgaven, så I, i fællesskab, kan spore jer ind på det helt rigtige udtryk. Vi udfører desuden også gravearbejde og meget mere!

Kontakt os og få en maler ud på opgaven

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på at få en maler ud og hjælpe dig med at forny væggene i dit hjem. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at realisere dit projekt.​

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 42 33 66 67

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2

-->