Imprægnering af fliser med holdbare resultater

Beskyt din flisebelægning med en imprægnering

Hos Willert Multiservice tilbyder vi i forbindelse med fliserensning også imprægnering af fliser. Det betyder, at vi efterbehandler de flotte resultat med skinnende rene fliser, så det kommer til at holde endnu længere og er mere modstandsdygtigt over for nye algedannelser, regn, sne, vind og andre nedslidende elementer.

Vi hjælper med fliseimprægnering af store og små flisebelægninger i både private hjem og på større offentlige områder eller erhvervsgrunde. Det gør vi i et stort område, herunder på Als samt i Sønderborg, Haderslev og andre byer i denne del af landet. Vi kommer derfor også gerne ud og hjælper dig.

Imprægnering af fliser til langvarig beskyttelse

Vores fliseimprægnering tilbyder langvarig beskyttelse af alle former for fliser og stenbelægninger. Udover at tilbyde imprægnering af fliser i forbindelse med fliserens, kan vi også imprægnere fliserne, når vi varetager forskellige opgaver med brolægning. Her hjælper vi dig eksempelvis med en ny fliseterrasse, indkørsel, støttemur eller en anden type flisebelægning, samt med en imprægnering af fliserne.

Imprægneringen fungerer ved at skabe en usynlig barriere, der afviser vand, snavs og pletter, hvilket gør dine overflader lettere at vedligeholde og forhindrer skader fra vejr og brug. Vi bruger kun de mest avancerede imprægneringsprodukter og det mest moderne udstyr, hvilket giver de mest omfattende og langtidsholdbare resultater. Dette betyder, at dine overflader forbliver smukke og i god stand i årevis fremover. ​

Beskyt dine belægninger i dag – kontakt os og få en pris

Vil du have erfarne fagfolk ud for at lave din nye belægning – og imprægnere fliserne i samme ombæring? Eller trænger dine nuværende terrasse eller indkørsel til en grundig rens og imprægnering? Kontakt os i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe, og så giver vi dig en pris på opgaven.

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 42 33 66 67

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2

-->