Grundig og professionel fliserens

Rensning af fliser for alger og skidt

Er dine fliser blevet plettet og beskidte, og søger du derfor hjælp til en grundig og professionel fliserens? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos Willert Multiservice renser vi nemlig dine udendørs fliser for alger og andet skidt, så de kommer til at se ud, som var de helt nye.

Vi holder til på Als, men kører gerne ud og hjælper med rensning af fliser for kunder i et større område. Hvis du har brug for hjælp til at bringe nyt liv til gamle og beskidte fliser i Sønderborg, Haderslev eller et andet sted heromkring, kommer vi gerne ud og klarer opgaven for dig.

Få et pletfrit resultat med vores fliserens

Vores arbejde med fliserens er dedikeret til at få dine fliser skinne igen. Uanset hvilken typer fliser, der er tale om, og om det vedrører din terrasse, indkørsel eller et helt tredje sted, er vores professionelle hold klar til at gendanne flisernes oprindelige udseende. Vi fjerner alger, snavs, og grimme pletter, så dine fliser får et helt nyt liv.

For at sikre de mest langtidsholdbare resultater med fliserens til vores kunder, efterbehandler vi også gerne fliserne med både algebehandling og imprægnering. Disse behandlinger beskytter fliserne mod snavs og slid, så du kan komme til at nyde godt af det flotte resultat det næste lange stykke tid.

Vi sætter os nøje ind i dine ønsker og behov på forhånd, så vi kan levere en arbejdsindsats, der sikrer dig det ønskede resultat.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe dig med at rense dine fliser

Hvis du ønsker vores hjælp til at rense din flisebelægning, så hører vi meget gerne fra dig. Vi fortæller gerne mere om vores fremgangsmåde, så du er informeret om forløbet fra starten af, og vi kan også give dig et tilbud på din opgave, når vi kender til omfanget.

Få en pris på din opgave

Er du interesseret i en pris på netop din opgave, udført af erfarne fagfolk hos Willert Multiservice? Beregn din pris nemt og hurtigt online.

Grib chanchen og modtag
​et uforpligtende tilbud i dag!

Beskriv kort din opgave via vores kontaktformular.

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ring: 42 33 66 67

​Åbent hverdage mellem 08.00 – 16.00.

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@willertmultiservice.dk 

Willert Multiservice

CVR: 43146947

Bokmosedam 1A, 6440 Augustenborg

Klik her for rutevejledning

Willert Multiservice

Entreprenør & Murerforretning for private og erhverv.

white-facebook-fill2  white-instagram-fill2

-->